Beeld: Brigitte Tops

NH Bouwstroom gaat uitbreiden!

In de zomer van 2022 zijn 7 corporaties en 6 bouwers de samenwerking NH Bouwstroom gestart om samen zo veel mogelijk kwalitatieve, betaalbare woningen te realiseren in de sociale sector. De samenwerking verloopt goed. Zo goed zelfs, dat we op zoek zijn naar corporaties die zich bij NH Bouwstroom willen aansluiten. Daarom doen we nu een oproep aan alle (Noord-Hollandse) corporaties om zich aan te melden.

Wat we zoeken

We zoeken woningcorporaties die mee willen werken aan de grote woningbouwopgave in Noord-Holland. Bij voorkeur heeft de corporatie enige mate van inkoopvolwassenheid, affiniteit met industrieel bouwen en goed zicht op projecten in de toekomst (zicht op projecten met eengezinswoningen is een pré). Verder verwachten we bereidheid om de werkwijze en de afspraken (intentieovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst en 2-fasen overeenkomst) binnen de NH Bouwstroom te accepteren en commitment om mee te werken aan het behalen van de gestelde resultaten en het verbeteren van de producten.

Wat we bieden

  • Een uitgewerkte set afspraken (intentieovereenkomst, SOK en 2-fasenovereenkomst), werkwijze en bijbehorende documenten;

  • Toegewijde medewerkers die de samenwerking verder brengen;

  • Halfjaarlijkse werkconferenties om op koers te blijven;

  • Een open houding van alle partijen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen;

  • Modulaire bouwpartners die honderden woningen per jaar kunnen produceren.

Heeft u interesse?

 

Heeft uw corporatie interesse? Of een aantal vragen? Dan bent u van harte welkom tijdens onze volgende open dag op 23 november vanaf 14.30. 

U kunt uw interesse kenbaar maken via dit formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.