Video’s seminar

Waar staat NH Bouwstroom en wat staat er allemaal te gebeuren?

Acht woningcorporaties en zes bouwbedrijven werken samen als NH Bouwstroom om snel betaalbare en duurzame woningen te bouwen. Achter de schermen gebeurt er veel en er wordt ook steeds meer zichtbaar. Om alle betrokken bij te praten, organiseert NH Bouwstroom regelmatig een seminar.

Boaz de Boer over resultaten

In deze korte video licht Boaz de Boer van Heddes Ursem Modulaire Bouw kort toe hoe we resultaten gaan meten. Er worden verschillende meetmethodes toegepast om resultaten op verschillende gebieden zoals duurzaamheid en huurderstevredenheid te meten.

Susanne Swinkels over de missie van NH Bouwstroom

In deze korte video licht Susanne Swinkels van Homes Factory kort toe wat de missie is van NH Bouwstroom. Waarom zijn we deze Bouwstroom gestart? Voor wie doen we het? En hoe gaan we samen zorgen dat we gaan bouwen, bouwen, bouwen?

Conceptueel Bouwen en Ruimtelijke Kwaliteit (deel 1)

Waar staat NH Bouwstroom en wat staat er allemaal te gebeuren?

Acht woningcorporaties en zes bouwbedrijven werken samen als NH Bouwstroom om snel betaalbare en duurzame woningen te bouwen. Achter de schermen gebeurt er veel en er wordt ook steeds meer zichtbaar. Om alle betrokken bij te praten, organiseert NH Bouwstroom regelmatig een seminar. Kijk waar we begin 2023 staan:

Waar staan we begin 2023?

Kijk waar we begin 2023 staan:

Meer weten? Kijk ook naar het seminar dat we in 2021 organiseerden.

Op de hoogte blijven van NHBouwstroom?

Laat je e-mailadres achter dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.